https://www.revolut.com/referral/?referral-code=teodord6kz!FEB1-24-AR-H1

Какво е Revolut?

Revolut е електронно приложение за банкиране, което предлага удобни и достъпни начини за изпращане и получаване на пари, разплащане на разходи и дори инвестиране в акции. Най-доброто на това приложение е, че няма такси за зареждане на пари, за изпращане и получаване от ваш приятел, който също използва приложението и също така предлага най-добрите валутни курсове, т.е. можете да обменяте пари от една валута в друга при това доста изгодно.

 Ако все още нямате профил (сметка) в Revolut, следвайте тези прости стъпки за да създадете своя профил бързо и лесно. Можете да създадете два вида сметки: лична и фирмена.

Как да се регистрирам

За да откриете сметка в Revolut, трябва да имате 18 години. Сметката можете да я закриете по всяко време. Няма такса за закриване! 

За да се регистрирате, натиснете тук. Ще ви излезе екран, на който ви пише, че ние сме ви препоръчали и ще има празно поле да напишете телефонния си номер.

revolut refferal

Изберете телефонния код на България, ако ще въвеждате български телефон и напишете телефонния си номер. Натиснете стрелката и веднага ще получите на телефона, който въведохте, съобщение с линк към приложението . Натискате линка и сваляте приложението в телефона си. Натиснете бутона за регистрация, Въведете своето име, фамилия и имейл адрес, след което ще бъдете помолени да създадете парола. След като сте въвели информацията си, Revolut ще ви изпрати имейл за потвърждение. Отворете имейла и щракнете върху линка за потвърждение, за да активирате профила си. Потвърждавате имейл адреса си и предоставяте информацията за картата си. Можете да изберете между виртуална карта или физическа карта. Ако изберете физическа карта, ще трябва да предоставите информацията за доставката на картата. Попълнете информацията за профила си. Тук можете да добавите своя адрес, датата на раждане и друга лична информация, която Revolut може да поиска. 

Планът на който се включвате при регистрацията се казва Standart и е безплатен и реално ви предлага достатъчно необходими функции.

Как да верифицирам профила си?

За да верифицирате своя профил в Revolut, трябва да следвате няколко стъпки:

  • Отворете приложението на Revolut и влезте в профила си.
  • Натиснете върху иконата на профила си в горния десен ъгъл на екрана.
  • Изберете “Verifications” от менюто.
  • Вижте какво ви липсва за верификация и изпълнете изискванията.
  • Ако ви липсва верификация на идентичността, ще трябва да изпратите снимка на документ, който да потвърди вашата самоличност, като например паспорт или национална идентификационна карта. Снимката трябва да е висококачествена, така че да може да се различават детайлите на документа.
  • След като изпратите снимката, Revolut ще я прегледа за потвърждение. Това може да отнеме няколко минути до няколко часа, в зависимост от текущата натовареност на системата.
  • Ако вашият профил е верифициран успешно, ще получите съобщение за потвърждение в приложението на Revolut.

Верификацията на профила в Revolut е важна, за да може да използвате пълния обхват от функции, които приложението предлага. Също така, това ще ви даде по-високо ниво на сигурност и защита на вашите финансови данни.

Ако сте изпълнили всички предходни стъпки, вече сте готови и може да заредите пари на своя профил в Revolut. Можете да изберете между различни начини за зареждане на пари, като банков превод, кредитна или дебитна карта и дори чрез криптовалута. Приложението предлага много удобни функции, като бързо и лесно разплащане на разходи, международни преводи, изпращане и получаване на пари между Revolut профили и дори инвестиране в акции.