https://xtra.bg/?ma=te_finans_eood_xtra&utm_source=te_finans_eood_xtra&utm_medium=cpa

Xtra Екстра

Бърз кредит онлайн

Съдържание:

 

 • Кандидатства се онлайн
 • Пакетни предложения със застраховка и отлагане на вноски
 • Няма такси при кандидатстване
 • Няма такси при предсрочно погасяване
 • Без поръчители
 • Изплащане на месечни вноски
 • Изплащане по банков път или на каса на Изипей/Фастпей
 • Трябва да имаш активна електронна поща (имейл) 
 • Не можеш да вземеш кредит от Xtra, ако имаш активен кредит към Credissimo

Xtra е бърз онлайн кредит с по-високи максимални суми от средните за пазара на бързите кредити, както и по-дълъг максимален период и по-ниско оскъпяване от средното за пазара на бързите кредити. Продуктът е хубав и качествен, въпросът е в това, че има повече изисквания за одобрение на кандидатът. Сумите са от 200 до 10 000 лв., а периодите от 3 до 36 месеца.

Xtra  е търговска марка на Максо България АД, ЕИК 204611425. Дружеството е вписано в Регистъра на финансовите институции по член 3а от Закона за кредитните институции, воден от Българска народна банка под номер BGR00385.

Пакет Basic е без допълнителни екстри (застраховка, възможност за отлагане на вноски и др.). Това е и най-евтиният вариант за клиента, тоест ако клиентът е сигурен, че няма да му се наложи да ползва така наречените “екстри”, то това е най-изгодния вариант за него. Въпрос на лично решение и преценка.

С пакет Multi  клиентът получава правото еднократно да отложи вноската си с цял месец, но за да може да се възползва от това си право, трябва да има редовно погасени първите две вноски по погасителния план. При издаване на удостоверение за клиента таксите са по-малки, а при заявено удостоверение за състоянието на кредита срокът за издаването му от кредитора ще бъде само 5 работни дни. Проверка на сума за предсрочно погасяване също е опция в пакета.

С пакет Total клиентът получава всички предимства на Xtra бърз кредит онлайн на едно място. Отлагане на вноска по кредита си до 3 пъти в периода на договора (но отново, за да може да се възползва от това си право, трябва да има редовно погасени първите две вноски по погасителния план), опция в профила си да получи допълнителна сума за усвояване, безплатно удостоверение в срок до 1 работен ден, опция за проверка на сумата за предсрочно погасяване до следващата падежна дата с календар в профила си, застраховка “Разширен” пакет. С този пакет клиентът може да получи пълно погасяване на задължението си или изплащане на до 6 месечни вноски, както и могат да му бъдат възстановени разходи за медикаменти, ако са спазени изискванията на застрахователната полица. 

След погасяване на първия си кредит, клиентът автоматично получава възможност за финансиране с по-голяма сума, ако отговаря на изискванията за кредитоспособност. 

табллица на пакетни услуги на Xtra
 • Да си пълнолетен гражданин на Репубика България
 • Да имаш валидна лична карта
 • Да имаш официални доходи

На сайта на кредитора, има публикуван калкулатор, на който трябва да зададеш посредством плъзгачите, сума за желаният кредит и период, както и да отбележиш пакета който избираш. След като се увериш, че вноската, която калкулаторът ти изчислява за желаната от теб сума, те устройва и е посилна за теб, натискаш бутона „ПРОДЪЛЖИ“.

Калкулатор за бърз кредит Xtra
 • Попълва се имейла в електронния формуляр, отбелязват се отметките
 • Прикачват се снимки на лице и гръб на лична карта;

Много важно е снимките на личната карта да са ясни, четливи и документът за самоличност да се вижда изцяло;

Получаваш моментално становище на мобилния си телефон и на твоя имейл адрес. Нужно е да подпишеш договора си за кредит, а одобрената сума ще бъде изплатена по желания от теб начин.
След като получиш одобрение, ще ти изпратят като SMS на телефона ти шестцифрен уникален код за подписване на договора ти. Ще получиш и имейл с кредитната и застрахователната документация, който съдържа линк към страницата, на която трябва да въведеш кода. А също така, можеш да подпишеш договора си директно от приложението на Xtra. Въведи кода в посоченото поле и натисни бутона „Подпиши”, с което сключваш договора си за кредит.

В случай че не получиш шестцифрения код до 5 минути след получаването на одобрение, избери опцията „Не получаваш SMS?“ от страницата за потвърждение и провери дали въведеният телефонен номер е верен. В случай че искаш да промениш номера, въведи правилния номер в полето и натисни бутона „Изпрати”, за да получиш нов код за подписване.

*За да кандидатстваш за кредит към Xtra, задължително трябва да имаш имейл (електронна поща) и да нямаш към момента активен кредит към Credissimo;

*Ако не си подходящ за одобрение в Xtra, системата автоматично прехвърля заявката ти към Credissimo и ще ти се обадят от фирмата. Ако имаш желание можеш да кандидатстваш.

Клиентският профил е твоят индивидуален профил в Xtra, където ще намериш информация за активния ти заем, можеш да извършваш директно плащане чрез него, както и да ръководиш известията, които получаваш. Можеш да актуализираш личната си информация бързо, лесно и сигурно, да прикачиш снимки на валидни документи за самоличност.

 • Как да си създам клиентски профил?
  Ако все още нямаш клиентски профил, за твое удобство кредиторът ще създаде потребителския ти профил при попълването на следващото ти заявление за кредит. Ще бъде необходимо да създадеш своя парола за достъп при попълване на данните. Ще отнеме само няколко минути!
 • Как да прикача/изпратя снимка на документи за самоличност?                                                                                                   Можеш да прикачиш твоя снимка с личната ти карта (селфи) и снимки на документи за самоличност (лице и гръб) в персоналния си клиентски профил. В случай че е по-удобно за теб, можеш да изпратиш снимките чрез центъра за обслужване на клиенти като избереш най-удобната за теб чат платформа: Viber, Facebook Messenger или Whatsapp.

След като прикачиш твоя снимка с личната ти карта (селфи) и снимки на документи за самоличност (лице и гръб), сътрудник ще ги валидира във възможно най-кратък срок.

Можеш да заявиш кредит от Xtra от всяка точка на страната с достъп до интернет. Изпращаш заявлението изцяло онлайн и получаваш парите по банков път или на каса на EasyPay/FastPay. Месечните вноски можеш да плащаш също по един от двата начина.

Понеделник – Петък: от 09:00 ч. до 18:00 ч.
Събота: от 10:00 ч. до 14:00 ч.
Неделя: Почивен ден

Телефон за контакт: 0700 20 021