VIVUS

Вивус

Бърз кредит онлайн

Съдържание:

VIVUS БЪРЗ КРЕДИТ ОНЛАЙН

АКЦЕНТИ

 

  • Кандидатства се онлайн и в офис от партньорската мрежа на компанията
  • Изплащане на месечни вноски
  • Изплащане по банков път или на каса на Изипей 
  • Изискват се две допълнителни лица за контакт
  • Предлагат само кредити “до заплата”

Накратко за компанията

 Вивус е небанковата финансова институция, част от 4finance, които функционират в 9 държави в Европа и света. Компанията е специализирана в предлагането на кредити “до заплата” изцяло онлайн, като таргетираните клиенти са физически лица, търсещи лесно и бързо финансиране, с което да се подпомогнат, докато вземат заплата.

Какви бързи кредити предлага компанията?

  • Бърз  кредит “до заплата” до  1500 лв.:

Kредит от 50 до 1500 лева, с възможност за удължаване на срока на заема неограничен брой в рамките на една календарна година срещу заплащане.

Всеки първи кредит до 600 лв. е безлихвен до падежната дата. Ако си нов клиент на компанията, максималната сума, която могат да ти отпуснат е 600 лв., ако си вече регистриран в тяхната система, можеш да вземеш до 1500 лв.

Какви са условията за кандидатстване?

  • Да си гражданин на Репубика България и да имаш навършени 19 години
  • Да имаш валидна лична карта
  • Да имаш регулярен месечен доход

Как се кандидатства?

Кандидатствай като попълниш онлайн формата за кредит на страницата на компанията, като избереш със слайдерите от калкулатора сумата и срока на кредита, увериш се, че вноската, която ти се изчислява те устройва и е поносима за месечния ти бюджет, след което натискаш бутона “КАНДИДАТСТВАЙ”. Ще ти се появи онлайн форма за попълване на лични данни и друга информация, която ще трябва да въведеш, за да си направиш регистрация в платформата. Накрая ще изчакаш за становище.

Калкулатор за бърз кредит от Вивус

Имай предвид, че ако избереш опцията “Искам бърз заем до 15 минути” ще получиш експресно разглеждане на твоята заявка за 15 мин., но това е платена услуга и вноската ти би могла да бъде по-голяма. Ако обаче не си отбелязал отметката за експресно разглеждане, ще получиш становище по заявката ти едва след 7 календарни дни, но пък няма да ти се начисли допълнителна такса. Твое е решението, в зависимост колко спешно ти трябват парите.

Как ще получа парите и как ще плащам вноските?

Получаваш парите по банков път или на каса на EasyPay. Месечните вноски можеш да плащаш също по един от гореизброените начини, както и на Cashterminal.

Работно време и контакти

Понеделник – Петък: от 08:00 ч. до 20:00 ч.
Събота: от 10:00 ч. до 17:00 ч.
Неделя: от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Телефон за контакт: 0700 45 010