Viva Credit

Вива Кредит

Бърз кредит онлайн

Съдържание:

VIVA CREDIT БЪРЗ КРЕДИТ ОНЛАЙН

АКЦЕНТИ

 

 • Кандидатства се онлайн, по телефона и в офис
 • Изплащане на месечни или двуседмични вноски 
 • Изплащане по банков път или на каса на Изипей или в офис на компанията
 • Някои продукти са с поръчител и/или обезпечение
 • Има такса за разглеждане на документите

Накратко за компанията

„Вива кредит“ AД е небанкова финансова институция за бързи кредити. Предлага разнообразни продукти на своите клиенти с гъвкави условия и избор между месечни и двуседмични вноски. Дружеството е регистрирано и вписано в регистъра на финансовите институции съгласно чл. 3а, ал. 1 от Закона за кредитните институции под рег. № BGR00473.

Какви бързи кредити предлага компанията?

 •  Стандарт продукт:

Сума от 300 до 3 000 лв. на месечни вноски от 3 до 30 месеца възможност за експресно одобрение и без доказване на доходи.

 • Кредит за пенсионери:

От 200 до 2 000 лв. на от 7 до 30  двуседмични вноски.

 • Смарт кредит

По-големи суми за по-дълъг период. От 5 000 до 75 000 лв. за период до 10 години на равни месечни вноски с фиксирана лихва за целия период. Този кредит е за хора, които искат да обединят задълженията си.

 • Премиум кредит

300 до 5 000 лв. на от 7 до 39  двуседмични вноски с възможност за рефинансиране на кредита.

 • ВиваКредит Инкредо

От 1250 до 8 000 лв. за период от 12 до 36 месеца на равни месечни вноски за хора с доказани доходи.

Какви са условията за кандидатстване?

 • Да си гражданин на Репубика България и да имаш навършени 21 години
 • Да имаш валидна лична карта
 • Да имаш регулярен месечен доход от трудов/граждански договор и/или пенсия (валидно е само за някои от кредитните продукти)

Как се кандидатства?

Можеш да кандидатстваш като се обадиш по телефона, като посетиш офис на компанията или като попълниш формата за онлайн кредит на страницата на компанията. Тук ще разгледаме онлайн формата за кандидатстване за бърз кредит. След като влезем на интернет сайта на кредитора, в калкулатора посредство слайдерите избираме сумата и периода ( в случая броя на вноските). Попълваме си имената, телефонния номер и имейла в обозначените празни полета, слагаме нужните отметки и си избираме един от бутоните “ОБАДЕТЕ МИ СЕ” или “ЩЕ ПРОДЪЛЖА САМ”, в зависимост дали сами ще се справим с онлайн кандидатстването или искаме да се свържат с нас по телефона и да заявим кредита си по този начин. В случай, че изберем опцията “ще продължа сам” ще трябва да се регистрираме в портала и да попълним необходимите данни за това, както и да прикачим в апликацията снимки на личната си карта и селфи с лична карта.

Онлайн форма за кандидатства за кредит към Вива Кредит

Какви са ползите от създаването на клиентски профил?

Когато си създадеш профил в системата на Вива Кредит, цялата информация за теб от предишното ти кандидатстване се запазва и при ново кандидатстване няма да ти се налага да я въвеждаш отново, което ще ти спести ценно време.

Как ще получа парите и как ще плащам вноските?

Получаваш парите по банков път или на каса на EasyPay/FastPay или в офис на компанията. Месечните вноски можеш да плащаш също по един от гореизброените начини.

Работно време и контакти

Понеделник – Петък: от 08:30 ч. до 19:00 ч.
Събота: от 09:00 ч. до 17:00 ч.
Неделя: от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Телефон за контакт: 0700 45 245