https://platiposle.bg/?ma=te_finans_eood_bnpl&utm_source=te_finans_eood_bnpl&utm_medium=cpa

Плати после

Бърз кредит онлайн

Съдържание:

 

 • Кандидатства се онлайн
 • Няма такси при кандидатстване
 • Няма такси при предсрочно погасяване
 • С възможност за безлихвено погасяване
 • Без поръчители
 • Изплащане на месечни вноски
 • Избраният онлайн продукт се доставя на адрес, посочен от вас
 • Разсрочване с 30 дни  с 0% лихва
 • Подходящ единствено за онлайн пазаруване на стоки и услуги

Плати После е иновативен потребителски кредит, ц който можеш да закупиш онлайн продукт или услуга на цена от 100 до 3000 лв., с възможност за безлихвено погасяване до 30 дни. Кредитът е подходящ само за онлайн пазаруване. Избираш продукта, Плати После те одобрява за финансиране, закупува продукта вместо и кллиентът го получава на удобен за него адрес.
Има възможност за разсрочено плащане за период от 3, 6, 9 или 12 месеца, в зависимост от цената на продукта или услугата.
Плати После е търговска марка на Максо България АД, ЕИК 204611425. Дружеството е вписано в Регистъра на финансовите институции по член 3а от Закона за кредитните институции, воден от Българска народна банка под номер BGR00385.

 • Това е кредит, който ти дава нов, модерен начин за онлайн пазаруване. Ти избираш продукта или услугата, които искаш да закупиш, а кредиторът прави всичко останало вместо теб  до получаването му на адреса ти.
  Екипът на Плати После ще разгледа заявлението ти. При одобрение за финансиране,  сътрудник ще се свърже с теб, за да уточните удобен адрес за доставка и да потвърдиш продукта или услугата, които искаш да закупиш. Подписваш договора си за финансиране, а Плати после поръчва, плаща вместо теб и организира доставката до избрания от теб адрес.
  Този вид кредит дава  възможност за разсрочване на всичко, което може да се закупи от онлайн магазин. 

           Има възможност за разсрочване на покупката с 0% лихва за период от 30 дни.

 

 • Да си пълнолетен гражданин на Репубика България
 • Да имаш валидна лична карта

Можеш да изпратиш заявление за финансиране на желаната покупка изцяло онлайн и напълно безплатно. Попълването на формата отнема няколко минути – копирай и постави линк към желания продукт или услуга и избери удобен период на изплащане, след което натисни бутонът „ДОБАВИ“. Въвеждаш и сумата на поръчаните стоки или услуги и натискаш “ЗАПАЗИ“.

Плати после Формуляр за кандидатстване

Ако искаш, можеш да добавиш и още продукти от същия сайт на търговеца до достигане на максималния размер на кредит Плати После. Снимай личната си карта и данните ти ще се попълнят автоматично. Натисни бутон „Продължи” и готово.
Получаваш становище на мобилния си телефон и на твоя имейл адрес. Сътрудник на кредитора ще се свърже с теб, за да уточни адреса за получаване на желаната покупка и ще ти изпрати на имейл-a ти за подписване договора за финансиране.
Веднага след неговото подписване, ще се предприемат действия по изпращането на заявената покупка.

Клиентският профил е твоят индивидуален профил в Плати После, където можеш да добавиш нов продукт или услуга, които желаеш да поръчаш, да проверяваш актуалния статус на текуща заявка за покупка и детайлите за одобрено финансиране.
Чрез клиентския ти профил в Плати После ще можеш да видиш история на твоите покупки, да достъпваш документи, касаещи текущата ти покупка, както и да правиш плащания бързо и удобно.

Как да си създам клиентски профил?
За твое удобство от Плати после ще ти създадат индивидуалния профил при попълването на първото ти заявление за финансиране с Плати После. Избери продукта или услугата, които желаеш да поръчаш и постави линк към него в празното поле, въведи своя валиден имейл, който ще служи и за потребителско име на твоя профил, създай своята парола и попълни личния си мобилен телефон. За сигурност, че лицето, което създава профил в Плати после, си наистина ти, на въведения мобилен телефон ще получиш SMS код. Двуфакторната идентификация е допълнителна мярка за сигурност, която компанията предприема, за да защити личните ти данни, както и финансовата информация на своите клиенти. Снимай личната си карта, а данните от нея ще се попълнят автоматично.

Как да прикача/изпратя снимка на документи за самоличност?
Можеш да прикачиш твоя снимка с личната ти карта (селфи) и снимки на документи за самоличност (лице и гръб) при създаване на твоя индивидуален клиентски профил.
Можеш да снимаш нужния документ и автоматично личните данни от него да се попълнят или да добавиш снимките и собственоръчно да ги попълниш.
След изпращане на заявлението, във възможно най-кратък срок ще получиш отговор.
Важно! Снимките на личната ти карта се добавят еднократно. Ще е нужно да ги промениш при смяна на документа за самоличност.

Можеш да заявиш кредит от Плати после от всяка точка на страната с достъп до интернет. Изпращаш заявлението изцяло онлайн и получаваш стоката на посочен от теб адрес.  Месечните вноски можеш да плащаш по банков път или на каса на EasyPay/FastPay.

Понеделник – Петък: от 09:00 ч. до 18:00 ч.

Телефон за контакт: 0700 202 33