Ferratum

Фератум

Бърз кредит онлайн

Съдържание:

FERRATUM БЪРЗ КРЕДИТ ОНЛАЙН

АКЦЕНТИ

 • Кандидатства се изцяло онлайн
 • Изплащане на месечни вноски
 • Изплащане по банков път или на каса на Изипей
 • Без изисквания за минимален доход и трудов договор
 • Без обезпечение
 • С банкова гаранция или поръчител
 • Без такси за кандидатстване

Накратко за компанията

Фератум България ЕООД е част от международната група Multitude и притежава лиценз за небанкова финасова институция, издаден от БНБ. Член е на Асоциацията за отговорно небанково кредитиране (АОНК). 

Компанията предлага както потребителски кредити на месечни вноски, така и кредити “до заплата”. 

Какви бързи кредити предлага компанията?

 • Бърз потребителски кредит до 7000 лв.:

Kредит от 400 до 7 000 лева, с възможност за изплащане на месечни вноски от 2 до 18 месеца.

 

 • Бърз кредит “до заплата” до 1 000 лв.:

Кредит от 100 до 1000 лева със срок за изплащане между 5 и 45 дни. Възможност за безлихвен първи кредит “до заплата” за период до 30 дни.

 

Какви са условията за кандидатстване?

 • Да си гражданин на Репубика България, навършил 19 години
 • Да имаш валидна лична карта

Как се кандидатства?

Можеш да кандидатстваш като попълниш формата за онлайн кредит на страницата на компанията. Най-отгоре избираш от бутоните “БЪРЗ ЗАЕМ ДО 1000 лв.” или “КРЕДИТ НА ВНОСКИ ДО 7000 лв.” в зависимост за кой продукт искаш да кандидатстваш. Задаваш посредством плъзгачите сумата и периода на кредита, след което попълваш имената си, имейл, ЕГН и телефон за контакт, отбелязваш нужните отметки и натискаш бутонът “ПРОДЪЛЖИ”.

Форма за онлайн кандидатстване за кредит от Фератум

Ще ви изискат снимки на личната карта (лице и гръб) и една портретна снимка селфи, като селфито се прави без документа за самоличност. 

За всички онлайн запитвания за кредит към „Фератум България“ ЕООД, се използва иновативен метод за идентификация на клиентите само с няколко клика от твоя smart телефон.

След като сме пуснали онлайн заявката изчакваме няколко минути, за да получим становището. Ще го получим на СМС и имейл (взети от контактната информация, която сме попълнили в заявката).

Ако искането за кредит е одобрено и желаеш да сключиш договора за кредит, трябва да потвърдиш съгласието си по един от двата начина:

1. Чрез SMS на кратък номер 1917. Изпрати нов SMS изцяло на латиница, съдържащ следния текст, в посочения ред, като оставиш разстояние между думите: FER PRIEMAM Изпрати на кратък номер 1917. Искането за кредит може да бъде потвърдено чрез СМС само от GSM номера, който е посочен в искането за кредит. Потвърждение от друг GSM номер не се допуска.

2. Чрез уеб код. При одобрение получаваш под формата на СМС 6-цифрен уеб код. Въведи получения уеб код в поле ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ЗАЕМ на началната страница на сайта. За да потвърдиш, трябва да въведеш ЕГН и получения уеб код.

Как ще получа парите и как ще плащам вноските?

Получаваш парите по банков път или на каса на EasyPay или Cashterminal. Месечните вноски можеш да плащаш също по един от гореизброените начини.

Работно време и контакти

Понеделник – Петък: от 09:00 ч. до 19:00 ч.
Събота: от 10:00 ч. до 18:00 ч.
Неделя: от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Телефон за контакт: 0700 17 011