https://credissimo.bg/?ma=te_finans_eood&utm_source=te_finans_eood&utm_medium=cpa

Credissimo Кредисимо

Бърз кредит онлайн

Съдържание:

 

 • Кандидатства се онлайн
 • Няма такси при кандидатстване
 • Няма такси при предсрочно погасяване
 • Без поръчители
 • Изплащане на месечни вноски
 • Изплащане по банков път или на каса на Изипей/Фастпей
 • Плащанията са гарантирани от втора фирма
 • За да кандидатстваш, трябва да имаш активна електронна поща (имейл)
 • Изисква се едно допълнително лице за контакт. Не поръчител!

Компанията Credissimo е учредена през 2007 г. в гр. София. През 2013 г. започва да функционира изцяло онлайн, като по този начин станава една от първите модерни технологични финансови структури, практикуващи природоотговорен бизнес в България.

Cre­dis­simo е, пре­ди всич­ко, по­тре­би­тел­ски ори­ен­ти­ра­на ком­па­ния. С ино­ва­тив­ни­те си ре­ше­ния, но­во­въве­де­ния и ав­то­ма­ти­зи­ра­ни про­це­си, от­го­ва­ря­ на нужди­те на по­тре­би­те­лите при по­треб­ност от крат­ко­сроч­но фи­нан­си­ране.

Можеш да удължиш периода на изплащане неограничен брой пъти, ако на падежа нямаш възможност да погасиш целия заем.

Всеки първи и пети кредит до заплата са с 0% лихва за периода, който клиентът е посочил за кредита.

стъпки на кандидатстване към Кредисимо
 • Да си пълнолетен гражданин на Репубика България
 • Да имаш валидна лична карта

Когато влезеш на сайта на кредитора, има публикуван калкулатор, на който трябва да зададеш посредством плъзгачите, сума за желаният кредит и период. Уверяваш се, че месечната вноска, която калкулаторът е пресметнал, те устройва и е посилна за теб, след което се натискаш бутонът „ПРОДЪЛЖИ“.

Credissimo калкулатор

Попълваш електронния формуляр с лични данни;

 • Прикачваш снимки на лице и гръб на лична карта;
 • Прикачваш селфи, което представлява снимка на лицето ти, държейки личната си карта под брадичката, без да закриваш с пръсти данни от личната карта;

Много важно е снимките на личната карта да са ясни, четливи и документът за самоличност да се вижда изцяло.

Важно да се отбележи е, че за да кандидатствате за кредит към Credissimo, задължително трябва да имаш имейл (електронна поща).

В случай че си избрал Гарантирано до минути като опция за получаване на парите, след изпращане на заявлението ти ще получиш като SMS на телефона си 6 цифрен уникален код за потвърждение на договора ти. Ще получиш също така и имейл, който съдържа линк към страницата, на която трябва да въведеш кода. Въведи кода в посоченото поле и натисни бутона “Взимам парите гарантирано до минути”, с което подписваш договора с компанията гарант.

В случай че не получиш 6 цифрения код до 5 минути след подаване на заявлението, избери опцията „Проблеми със SMS кода?“ от страницата за потвърждение и провери дали въведеният телефонен номер е верен. В случай че искаш да промениш номера, въведи правилния номер в полето “Въведи нов номер” и натисни бутона “Изпрати”, за да получиш нов код за потвърждение.

Клиентският профил е твоят личен профил в Credissimo, където ще намериш информация за активните ти заеми, както и архив на кредитната ти историята при нас.

 • Как да си създам клиентски профил?
  Ако все още нямаш клиентски профил, за твое удобство кредиторът ще създаде потребителския ти профил при попълването на следващото ти заявление за кредит. Ще бъде необходимо да създадеш своя парола за достъп при попълване на данните. Ще отнеме само няколко минути!
 • Как да прикача/изпратя снимка на документи за самоличност?                         Можеш да прикачиш твоя снимка с личната ти карта (селфи) и снимки на документи за самоличност (лице и гръб) в персоналния си клиентски профил. В случай че е по-удобно за теб, можеш да изпратиш снимките чрез центъра за обслужване на клиенти като избереш най-удобната за теб чат платформа: Viber, Facebook Messenger или Whatsapp.

След като прикачиш твоя снимка с личната ти карта (селфи) и снимки на документи за самоличност (лице и гръб), сътрудник ще ги валидира във възможно най-кратък срок.

Можеш да рефинансиращ текущия си кредит към компанията като кандидатстваш за по-голяма сума, с част от която служебно ще погасят настоящия ти кредит, а остатъка ще си го усвоиш. За целта необходимо условие да имаш няколко погасени вноски (между 1 и 4 вноски, за всеки клиент е различно) и кредита да е в редовност. За рефинансирането няма да ти искат нови снимки на личната карта, освен ако не е новоиздадена. Най лесният начин е от сайта на кредитора над калкулатора ще видиш бутон за “ВХОД“. Като го натиснеш ще ви се визуализира прозорец с празни полета за попълване на имейла ти и паролата ти за достъп до профила ти в Кредисимо. Попълваш ги и влизаш. Заявяваш нов кредит и изчакваш да ти се обадят за становище.

Ако си си забравил паролата, която използваш за вход към Кредисимо, натисни върху “Не помниш паролата” и ще ти изпратят нова парола за достъп на имейла, на който е регистриран профила!

Най-общо казано, чрез лоялната програма на компанията трупаш точки за всеки, усвоен кредит и за всяка вкарана навреме вноска. 1 точка е равностойна на 0.50 лв. Натрупаните точки можеш да ползваш като отстъпка при заявяване на следващ кредит. В таблицата по-долу ще видите по колко точки печелите при усвояването на различни видове кредити:

Колко натрупани точки имаш можеш да провериш от профила си от меню “Лоялна програма”

Можеш да заявиш кредит от Credissimo от всяка точка на страната с достъп до интернет. Изпращаш заявлението изцяло онлайн и получаваш парите по банков път или на каса на EasyPay/FastPay. Месечните вноски можеш да плащаш също по един от двата начина.

Понеделник – Петък: от 09:00 ч. до 19:00 ч.
Събота: от 10:00 ч. до 18:00 ч.
Неделя: от 10:00 ч. до 17:00 ч.

Телефони за контакт: 0700 12 012 или *5555